Een grootstedelijk kantorencomplex in het hart van Rotterdam naast het Centraal Station vroeg om een facelift. De vraag vanuit CBRE Global Investors was om er een sfeervolle, warme, huiselijke en informele plek van te maken. Met een klein Rotterdams randje. Een plek waar ieder individu uit elke windstreek zich thuis voelt om er te werken, te ontspannen maar ook om te verbinden.
Door op de begane grond houten ‘containers’ op elkaar te stapelen, maken we in het hoge atrium letterlijk een verbinding tussen de 3e verdieping en de begane grond. Trappen en terrassen van dit houten bouwwerk zorgen voor een speels en levendig effect. Een combinatie van open en gesloten structuren zorgt voor transparantie, functionaliteit en ontmoeting. Ontmoeting tussen
freelancers en huurders
tussen Rotterdammers en niet Rotterdammers.
Daarnaast creëerden we op de twee verdiepingen verschillende vormen van zitten, werken en ontmoeten waardoor beide verdiepingen op een dynamische manier kunnen worden gebruikt. De bogen van en rondom de bar op de 3de verdieping zijn een link naar de oude Delftse Poort. Kortom er is straks weer leven in de brouwerij op het Delftseplein!

CONTACT

Marjolein Bangma
06-22485046
marjolein@pubblikvos.nl

Tessa Vos
06-20013301
tessa@pubblikvos.nl

info@pubblikvos.nl

Algemene voorwaarden

ADRES

Post- en bezoekadres

Studio B29
Pubblik & Vos
Krelis Louwenstraat 1-B29
1055 KA Amsterdam

> Google maps

NIEUWSBRIEF

Wil je op de hoogte blijven van
Pubblik & Vos?


Laat dan hier je e-mail adres achter.