Storytelling door middel van interieurontwerp. Vanuit het verhaal volgt het ontwerp; van indeling tot los meubilair en verlichting.

Waarbij, zoals in elk goed verhaal, ieder ontwerpproces een kop, midden en een staart kent.

KOP

Om de wensen en zorgen van onze klanten goed te begrijpen, gaan we eerst met hen op pad. We bezoeken locaties die door ons met een reden zijn uitgekozen, we fietsen door de stad, lunchen samen en raken zo in gesprek. We gaan on tour. Hierna starten we met het maken van het verhaal, in woord en beeld. Een proces van schrijven en beelden zoeken. Intuïtief, toegewijd en nieuwsgierig. Net zo lang tot het klopt. Zo ontstaat de ziel van het geheel, het DNA. De reden waarom je de mensen over de vloer krijgt die je graag hebben wilt. De reden waarom zij zich er fijn voelen. En terugkomen.

MIDDEN

Het verhaal is de leidraad van alles wat volgt zoals de indeling. Functioneel maar ook verrassend en passend bij het verhaal. Een puzzel die pas klaar is als het kwartje is gevallen. Een kwestie van proberen, verbeteren en opnieuw beginnen. Eerst in 2D en daarna in 3D waarin we ook het kleur -en materiaalgebruik, het meubilair en de verlichting verwerken. Met aandacht en zorg werken we daarna aan de uitvoering van het ontwerp. Want er zijn in deze fase nog veel keuzes te maken die een groot effect hebben op het eindresultaat. Het zit hem vaak in details. Details die te maken hebben met de juiste bewerking of afwerking. Het zijn aspecten die een ontwerp kunnen maken of breken.

STAART

Dit is het stuk dat wij ‘Designing Imperfection’ noemen. Hierdoor ontstaat uiteindelijk een totaalbeeld met een ongepolijst karakter. Een prachtige oude kast, kunst, een specifiek servies of een partij bijzondere lampen. Het is de kers op de taart, datgene waarmee het verhaal compleet is. En dan niet helemaal keurig, maar met een randje. Zo creëren en realiseren we ruimtes waar je ook echt graag wilt zijn. Om er te werken, te ontmoeten, te slapen, te eten en te drinken. Maar ook de naam en grafische identiteit vallen hieronder. Ook de vertaling naar dit specifieke onderdeel komt voort uit het verhaal. Zo is het DNA in alle aspecten van het ontwerp verweven.

 

 
 
 

 

bruin slash eindepagina

CONTACT

Marjolein Bangma
06-22485046
marjolein@pubblikvos.nl

Tessa Vos
06-20013301
tessa@pubblikvos.nl

info@pubblikvos.nl

Algemene voorwaarden

ADRES

Post- en bezoekadres

Studio B29
Pubblik & Vos
Krelis Louwenstraat 1-B29
1055 KA Amsterdam

> Google maps

NIEUWSBRIEF

Wil je op de hoogte blijven van
Pubblik & Vos?


Laat dan hier je e-mail adres achter.