.

Marjolein

Marjolein Bangma

Oprichter

Ik kan echt omver geblazen worden wanneer ik een zaak binnen loop waar het klopt. Dan is het liefde op het eerste gezicht. Ik heb inmiddels een lijstje met favoriete horecabedrijven van over de hele wereld waar ik graag kom. LAN, Bocca Grande, Soho House, Ett Hem, La Mercerie, Hotel Sanders om er een paar te noemen.
Omdat het plekken zijn waar alles samen komt en het bezoeken voor mij als gast altijd een ultieme ervaring is. Als ik bij zo’n bedrijf ben geweest loop ik 2 weken op wolken.
Naar een zelfde ervaring ben ik in onze ontwerpen ook op zoek. En om dit te bereiken benader ik een opdracht het liefst door op de plek te gaan staan van de gast. Wat zie je als je binnenkomt, waar wil je het liefste gaan zitten? Op welke plek kun je het lekkerste werken, wordt je aangemoedigd om een biertje te bestellen of juist koffie? En waar zit hem dat in? Gedurende het ontwerpproces stel ik mijzelf constant die vraag. Want door daar het antwoord op te hebben, voor elke locatie anders, zorg je ervoor dat het klopt. En mensen langer blijven dan gepland.Om dit vooraf tot in detail te regisseren, daar zit mijn kick.

Tessa

Tessa Vos

Oprichter

“Zo lang als ik me kan herinneren ben ik bezig met vorm, kwaliteit en authenticiteit. Ik heb daar een uitgesproken mening over. Het is mijn passie. Ik ben bereid om kilometers te fietsen voor het lekkerste brood van de stad, de beste koffie, die ene fijne winkel. Als ik uit eten ga zijn voor mij, naast de kwaliteit van het eten en het gezelschap, ook het interieur en de sfeer in een restaurant van essentieel belang. En als het goed is kom ik terug, ben ik je trouwste fan, je beste reclame. 

Dit is kenmerkend voor de manier waarop ik in het leven sta maar ook zeker voor mijn werk en mijn manier van werken; gepassioneerd om mooie dingen te maken en te doen. Ik ben creatief, oorspronkelijk, doortastend en efficiënt. Ik beschik over een associatieve en beeldende manier van denken waardoor ik in staat ben om verbanden te leggen en een verhaal te vertellen. In de breedste zin van het woord”.

Gabriel Aranda

Gabriel Aranda

Interieur architect

Meet onze Speedy Gonzalez op het gebied van 3D en 2D tekenwerk. Met zijn kennis, toewijding, enthousiasme en precieze manier van werken is ieder project bij hem in zeer goede handen.

Caroline Hoffmann

Caroline Hoffmann

Interieur ontwerper

Zo bescheiden als ze is weet ze met haar goede smaak en verfijnde manier van werken ontzettend mooie, gedetailleerde interieurs te ontwerpen.

Daarnaast beschikt ze over een jaloersmakend handschrift!

bruin slash eindepagina

CONTACT

Marjolein Bangma
06-22485046
marjolein@pubblikvos.nl

Tessa Vos
06-20013301
tessa@pubblikvos.nl

info@pubblikvos.nl

Algemene voorwaarden

ADRES

Post- en bezoekadres

Studio B29
Pubblik & Vos
Krelis Louwenstraat 1-B29
1055 KA Amsterdam

> Google maps

NIEUWSBRIEF

Wil je op de hoogte blijven van
Pubblik & Vos?


Laat dan hier je e-mail adres achter.